14 червня – День на крилах Олімпу розпочався на шкільному майданчику з традиційної ранкової зарядки. У програму дня включені веселі естафети, загадки, пісні на виявлення найсильнішого, найспритнішого, най витривалішого з використанням різноманітного інвентарю. Діти полинули і в історію виникнення Олімпійських ігор. Цей день сприяв збереженню та зміцненню здоров’я дітей, формуванню пізнавальних інтересів про історію й розвиток спорту.
Працівники бібліотеки КЗ БМР «Білоцерківська ЦБС» бібліотека-філія №3 для непосидючих розумників і розумниць підготували і провели веселу квіз-вікторину «Усе про все за 60 секунд».
У читальній залі для дітей була представлена виставка-підказка з відповідною назвою «Усе про все…». Для квіз-вікторини школярі розділилися на дві команди «Козаки» і «Україночки». І бібліотечна зала перетворилася на місто веселих розваг. За 60 секунд діти повинні були дати відповідь на каверзні запитання і завдання. Найкмітливіші скористувалися книгами-підказками. І як завжди перемогла дружба.
Весело і цікаво пройшли заняття з англійської мови: гра “What can you do”, “Упіймай хобі”, Let’s draw and colour, “What’s your favourite hobby”.

Перейти до вмісту