Перегляд фільму “Як ми стали добровольцями”

22 лютого учні нашої школи мали можливість переглянути документальний фільм “Як ми стали добровольцями”. Цю мозаїку історій про вояків АТО зняли кінематографісти #BABYLON’13.

«Ненависті немає, помсти теж немає, є правда. Ви зараз стоїте на цій землі, у вас ростуть діти, і у мене ростуть діти – це правда. А хтось приходить і хоче захопити», – так пояснює доброволець Ден, чому він поїхав на фронт. «Як ми стали добровольцями» є такою мозаїкою різних пояснень, за кожним із яких – людська доля.

У своїх монологах герої говорять про Майдан, Донбас, поранення, а також близьких людей, яких хочуть захистити. Серед добровольців – піаніст, програміст, навіть актор лялькового театру. Є також кадри, які місцеві жителі привозять воякам молоко, сир та хліб велосипедами, тому що в них «також є діти». Є документальна зйомка затриманих чоловіків, які на камеру озвучують, де служать в складі російської армії.
На презентації фільму були присутні співавтор Олександра Чуприна та головний герой Бабенко Володимир (позивний Фагот), а також учні БЗШ І-ІІІ ступенів №1, 7, 11, 22.

Перейти до вмісту